×
 

Informatie

Rss |
IFrame embed
Informatie over en van het praktijknetwerk
Video bijeenkomst praktijknetwerk Woonlasten de Baas 22.9
Video bijeenkomst praktijknetwerk Woonlasten de Baas 22.9 06-10-2016
Op 22 september vond de derde bijeenkomst plaats van het praktijk netwerk woonlasten de baas. Ongeveer 50 praktijkwerkers van uiteenlopende organisaties namen deel aan deze bijeenkomst. Het programma was zeer gevarieerd. Hier ziet u een korte video impressie van deze bijeenkomst.
Read more >
Derde praktijkbijeenkomst Woonlasten de Baas
Derde praktijkbijeenkomst Woonlasten de Baas 06-10-2016
Op 22 september vond de derde bijeenkomst plaats van het praktijk netwerk woonlasten de baas. Ongeveer 50 praktijkwerkers van uiteenlopende organisaties namen deel aan deze bijeenkomst. Het programma was zeer gevarieerd.
Read more >
2e bijeenkomst praktijknetwerk groot succes!
2e bijeenkomst praktijknetwerk groot succes! 23-02-2016
Op 17 november kwam het praktijknetwerk Woonlasten de Baas voor de tweede keer dit jaar samen. Met dezelfde, én met nieuwe mensen, ruim 50 in totaal. Op een bijzondere locatie, Restaurant van Aken aan de tramkade. Een middag vol ontmoeting, gesprek en ideëen. De kennismaking leverde, naast elkaars kwaliteiten leren kennen, ook een gesprek op over maatwerk.
Read more >
Amsterdam houdt huur in op uitkering
Amsterdam houdt huur in op uitkering 08-12-2015
Amsterdam gaat mensen met een bijstandsuitkering aanbieden de huur in te houden op die uitkering als zij een huurachterstand oplopen. Daarmee kunnen ze een huisuitzetting voorkomen.
Read more >