×
 

Nieuwsbrief december 2016

Rss |
IFrame embed
Dit is de vijfde nieuwsbrief Woonlasten de Baas. Via deze nieuwsbrief houden we u op de hoogte over de ontwikkelingen binnen de community.
Conferentie Den Bosch Schuldenvrij
Conferentie Den Bosch Schuldenvrij 13-03-2017
Vorig jaar oktober organiseerden de gemeente ‘s-Hertogenbosch, de Bossche woningcorporaties en het Stedelijk Huurdersplatform een woonlastenconferentie. Samen met bestuurders van een groot aantal organisaties spraken we de wens en noodzaak uit tot het verstevigen van de samenwerking. Om zo gezamenlijk de groeiende armoede en woonlastendruk in ’s-Hertogenbosch aan te pakken. Tijdens de Bestuursconferentie op 28 november lieten we de bestuurders zien waar we nu, een jaar later, staan. En wilden we graag samen bespreken en vaststellen waar we nog een tandje kunnen en moeten bijzetten.
Read more >
Bossche Bond succesvol van start
Bossche Bond succesvol van start 15-12-2016
In de laatste nieuwsbrief vertelden we al over de Bossche Bond. De nieuwe manier om professionals in ’s-Hertogenbosch die met kwetsbare bewoners werken, meer speelruimte te geven. Het Bossche Bond startte in oktober. Lees hier over de eerste ervaringen.
Read more >
Animatie armoedeaanpak in Den Bosch
Animatie armoedeaanpak in Den Bosch 15-12-2016
Er zijn in ‘s-Hertogenbosch verschillende initiatieven die zich inzetten tegen armoede en hulp bieden bij schulden. Vanuit deze initiatieven wordt steeds meer samengewerkt. In een korte animatiefilm wordt datgene wat we in Den Bosch bereikt hebben in de gezamenlijk aanpak van de armoedeproblematiek voor het voetlicht gebracht.
Read more >